Schoonheidssalon Limburg | Cadeaubon
Bij beautycare Maddy is uw schoonheid in vakkundige handen
beautysalonlimburg, schoonheidssalonlimburg, schoonheidssalon, beauty, beautycare Maddy, beautycare maddy, permanente make up, behandelingen.
184
page-template-default,page,page-id-184,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

 

Cadeaubon / Waardebon

Op zoek naar een once-in-a- lifetime cadeau, een hartverwarmend cadeau voor moederdag, feestdagen, valentijn, iets tofs om een collega in de bloemetjes te zetten? Beautycare Maddy bezorgt je een mooie cadeaubon! Iedereen wordt eens graag verwend en iedere gelegenheid is goed om iemand een keer te verrassen. Uzelf bepaalt het bedrag wat erop komt te staan. De gelukkige dient enkel een keuze te maken uit het aanbod en maakt een afspraak wanneer het hem/haar het beste past. Bestel jou cadeaubon telefonisch of via mail en ik zorg dat het mooi wordt ingepakt.

cadeaubon-maddy

U kunt hem afhalen in mijn salon of hij wordt bezorgd via de post. Snel en gemakkelijk! De Beautycare Maddy cadeaubon is 1 jaar geldig.

Ook leuk om cadeau te doen... zelf pakketjes 'Creme's' of iets voor de nagels samen te stellen