Welkom bij Schoonheidssalon Limburg! - Schoonheidssalon Limburg
Bij beautycare Maddy is uw schoonheid in vakkundige handen
beautysalonlimburg, schoonheidssalonlimburg, schoonheidssalon, beauty, beautycare Maddy, beautycare maddy, permanente make up, behandelingen.
205
post-template-default,single,single-post,postid-205,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Welkom bij Schoonheidssalon Limburg!

Welkom bij Schoonheidssalon Limburg!

 

Als moderne vrouw of man bent u natuurlijk begaan met de dagelijkse verzorging van uw gelaat en uw lichaam.

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer over huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook U zult dit wellicht ervaren. Neem daarom de tijd voor een ontstressende en ontspannende behandeling.

Bij Beautycare Maddy kunt u terecht voor gelaat en lichaamsbehandelingen. Dit alles wordt afgestemd op uw huid.

Op deze site vind je alle informatie over de gehele behandelingen en de producten die in het salon gebruikt worden. Tijdens de behandeling wordt een huidanalyse gedaan zodat de juiste producten gebruikt worden voor uw huid.

Persoonlijke aandacht in een rustige en ontspannen sfeer zijn kenmerken van mijn manier van werken. Kwaliteit en optimale hygiëne staan voorop.

Ik werk uitsluitend met de beste producten van BERNARD CASSIERE.

Geen reactie's

Geef een reactie