Schoonheidssalon Limburg | WimperExtensions
Bij beautycare Maddy is uw schoonheid in vakkundige handen
beautysalonlimburg, schoonheidssalonlimburg, schoonheidssalon, beauty, beautycare Maddy, beautycare maddy, permanente make up, behandelingen.
1386
page-template-default,page,page-id-1386,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wimperextensions:

zijn de nieuwste trend in Nederland voor elke vrouw die lange en volle wimpers wil hebben. De beautybranche is de afgelopen tijd flink vernieuwd en vooral op het gebied van wimpers.

De plakwimpers oftewel wimperstrips zijn niet meer van nu! De vrouw van tegenwoordig wil niet meer bang zijn dat de wimpers eraf gaan.

Mascara en de wimperkrultang zijn overbodig met deze nieuwe techniek.

Wimperextensions zijn individuele haartjes die haartje voor haartje (dus one by one) op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Deze vorm van verlenging wordt ook wel semi-permanent genoemd.

De wimperextensions worden geplaatst met een speciale wimperextensionslijm. Deze wimperextensionlijm is te verkrijgen in een transparante of zwarte kleur.

Door de individuele techniek wordt een natuurlijke uitstraling gecreëerd. Er zijn ook gebundelde wimperextensions op de markt. Dit zijn meerdere individuele wimperextensions die gebundeld zijn (trosjes oftewel plukjes).

De echte individuele wimperextensions zijn absoluut niet voor thuisgebruik en kunnen alleen maar door professionele wimperstylistes gezet worden.

Prijzen wbt wimperextensions:

Nieuwe set: € 65,00

Refill/opvullen/bijwerken na 2 weken: €22,50

wimperRefill/opvullen/bijwerken na 3 weken: €32,50

Refill/opvullen/bijwerken na 4 weken: €42,50

Na 5 a 6 weken een nieuwe set €65,00