Schoonheidssalon Limburg | WIMPERLIFTING/LASHLIFTING…
Bij beautycare Maddy is uw schoonheid in vakkundige handen
beautysalonlimburg, schoonheidssalonlimburg, schoonheidssalon, beauty, beautycare Maddy, beautycare maddy, permanente make up, behandelingen.
1567
page-template-default,page,page-id-1567,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Het is ook mogelijk om zonder wimperextensions mooie gekrulde natuurlijke wimpers te hebben…

Wat is een wimperlift?

Wimperlifting is een behandeling van u eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beautybranche en is toepasbaar op alle wimpers zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u een wijder ogende en sprekendereblik krijgt.

Voordelen:

  • Blijft 6 tot 8 weken zitten
  • U heeft geen wimperkrultang meer nodig
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • Uw ogen lijken groter
  • De wimperlift is niet schadelijk voor eigen wimpers
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Wat is het verschil tussen wimperlifting en wimperpermanent?

Een wimperlift is beslist niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of rollers gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, waardoor de voeding die aan het einde van de behandeling plaats vindt, niet goed doordringt kan worden, Hierdoor kunt u broze wimpers krijgen en gaan wimperhaartjes afbreken. De wimperlift daarentegen is totaal niet schadelijk voor u wimpers. Voor een nog mooier resultaat kunt u in combinatie met deze behandeling ook uw wimpers laten verven.

Deze behandeling kost €53,50